miercuri

Ceas WTI Imola

      Noul ceas din colecţia celor de la "Gazeta Sporturilor" este fără doar şi poate unul din cele mai reuşite din întreaga colecţie. Mai ales că tocmai am fost anunţaţi că NU va fi ultimul şi pe 30 septembrie (2014), vom avea un nou ceas "Silverado".

      Aşa cum ne-am obişnuit aceleaşi componente japoneze de la Seiko (mecanism PC21) fac ca acest ceas să fie de o precizie specifică ceasurilor din "Ţara Soarelui Răsare". 
      Designul acestui ceas este de asemenea unul deosebit, dedicat domnilor care iubesc condusul chiar cureaua ceasului fiind în formă de anvelopă de autovehicul şi (zic eu) tot din cauciuc. 
      Bineînţeles că (din nou), vor veni internauţi care să mă acuze că sunt angajatul Gazetei Sporturilor şi că de aceea îi tot laud. Adevărul este că sunt doar un simplu blogger mulţumit de această colecţie de ceasuri lansată de această publicaţie. Tocmai de aceea nici nu le voi spune acestor nemulţumiţi că pe 14 octombrie 2014 Gazeta Sporturilor va lansa concomitent 5 (CINCI) modele de ceasuri WTI la alegerea dumneavoastră.
  

      Aşa că dragi colecţionari aveţi la dispoziţie o lună de zile să vă decideţi pe care dintre ele să-l luaţi. Sau poate alegerea dumneavoastră va fi să le achiziţionaţi pe TOATE ca să aveţi pentru fiecare cămaşă din garderobă un ceas WTI.

2 comentarii:

  1. Pe 14 octombrie apar 4 sau 5 ? Pe site, in imagine apar doar 4.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ooooops ai dreptate, 5 vor apărea până atunci, când se vor lansa 4 modele interesante, în "culorile toamnei" !!!

      Ștergere