marți

Ceas WTI Auckland

      Astăzi 05.08.2014 "Gazeta Sporturilor" a făcut o surpriză cititorilor ei şi pasionaţilor de ceasuri oferindu-ne un foarte atractiv ceas WTI Auckland, ceas pe care mă grăbesc să vi-l  prezint şi dumneavoastră în continuare.
Ceasul se vrea a fi primul dintr-o serie de 4 ceasuri, toate cu componente japoneze (Japan Movement) şi este cu mecanism quartz. Pentru cei care nu ştiu mai ţin să menţionez că WTI este abrevierea pentru World Time International. Cât despre performanţele acestui ceas vă rog să-mi acordaţi puţin răgaz, pentru teste, până peste două săptămâni când va apărea următorul ceas (DOUGLAS), care se anunţă a avea un design cel puţin la fel de interesant ca acesta. Astăzi "Gazeta Sporturilor" s-a vândut FOARTE repede datorită acestui ceas, norocul meu a fost că arvunisem ceasul încă de ieri iar vânzătoarea de la AFI PALACE PLOIEŞTI îmi oprise deja un exemplar. 
    Prin urmare vă mai aştept din când în când cu câte un click la mine pe blog, mai ales că mâine apare şi numărul 17 din revista "Ceasuri de Epocă", iar asta înseamnă o nouă postare pe blog şi o nouă piesă în colecţia mea !!!

37 de comentarii:

  1. Am cumparat ziarul cu ceas, merge, dar instructiunile sunt foarte vagi! Care este scopul celorlalte doua butoane si cum se manevreaza? Nu de alta dar nu vreau sa-l stric! Multumesc! Gabriel Dumitrascu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NU ai ce să strici celelalte două butoane, altimetrul şi cele două ace micuţe sunt puse de design, sau "la harneală", cum ar zice Mihai Mărgineanu !!!

      Ștergere
  2. Ce inseamna sa ai pile la chiosc :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De data asta chiar NU a fost cazul 3 zile a fost de găsit ziarul la noi la Ploieşti, doamna de la chioşc chiar s-a bucurat că dat şi ea ... unul din ceasuri !!!

      Ștergere
  3. si eu caut ziarul in Ploiesti de cand a aparut, dar nu este de gasit, la toate chisocurile mi-au sosu ca nici macar nu l-au primit.. De toata jena modul de marketing, dupa ce faci atata reclama. Si eu imi doream ceasurile, dar...o sa vad cum le cumpar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La Inmedio, din AFI PALACE PLOIEŞTI, au avut ziarul (cu ceas), până în duminica imediată lansării sfatul meu este ca marţi 19 august 2014, să mergi direct acolo şi sigur îl vei găsi, sper totuşi ca acest comentariu să NU mă lase pe mine fără următorul ceas !!!

      Ștergere
  4. NU fac reclama: incercati la chioscurile de distributie presa Immedio cele aflate in galerii la Mall sau diverse hypermarcket-uri (Cora, Carrefour, Kaufland etc). De obicei sunt deschise pana la ora inchiderii hypermarcket-ului sau cel putin inchid cu o ora mai devreme decat se inchide la hypermarcket.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. EXACT sunt 6 (ŞASE) Inmedio în Ploieşti 1. AFI PALACE, 2. Carrefour Hypermarket, 3. AUCHAN, 4.KAUFLAND NORD, 5. KAUFLAND SUD 6. KAUFLAND VEST astea deocamdată !!!

      Ștergere
  5. Imi poate spune si mie cineva daca ceasurile astea sunt chiar de calitate? Am incercat sa le caut online dar nu am gasit nimic despre ele, inteleg ca sunt editie limitata si chiar as vrea sa cumpar dar nu as vrea sa le cumpar ca dupa de cateva ori purtate sa le arunc. Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alex, dacă prin calitate înţelegi precizie atunci răspunsul este "DA", dacă prin calitate înţelegi design deosebit atunci, din nou, răspunsul este "DA", dar dacă te aştepţi ca toate butoanele şi acele să funcţioneze, atunci vei fi dezamăgit. Eu aş cataloga acest ceas ca fiind "de efect", fiindcă toţi te vor invidia !!!

      Ștergere
  6. Multumesc frumos pentru raspuns, o sa ma uit astazi de el. Daca o sa il gasesc si decid sa il cumpar o sa revin cu mai multe detalii despre ceas.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alex astăzi a apărut modelul PILOT, revin mâine cu o postare despre acest ceas.

      Ștergere
  7. Mi-am luat si eu modelul Douglas.
    Fara sa fii un specialist in ceasuri, poti vedea calitatea slaba a fabricatiei: carcasa din otel cromat( care la un moment dat va incepe se se curete rezultand un aspect neestetic a carcasei), curea de slaba calitate, liniile cadranului nu sunt pe aceeasi dreapta, geam cadran din sticla normala( se va zgaraia usor; recomand aplicarea unei folii ca la telefoane). Mai mult, pe ambalaj scrie mare Made in China.
    Pozitiv ar fi mecanismul, quartz( deci foarte precis) si care e produs de Seiko, design general atractiv, capacul spate din inox.

    In mare, eu zic ca merita cei 10 euro. Florin

    RăspundețiȘtergere
  8. Aşa este Florin, la 10 EURO nu ştiu de unde iei ceas cu componente japoneze, chiar dacă manopera este "Made In China", modelul de azi (Pilot), mi se pare mi reuşit prin sobrietatea lui.

    RăspundețiȘtergere
  9. Am achizitionat si eu un ceas Douglas. Asa este, la prima vedere s-ar parea ca dupa o scurta perioada sa se stearga cromul de pe carcasa. Nu este ceva deosebit, dar scrie pe cadran si pe capac ,,Made in Japan" nidecum Made in China. Asa ca ........

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scrie "JAPAN MOVT", ceea ce înseamnă "componente japoneze" şi nicidecum "fabricat în Japonia". Sfatul meu este să citeşti cu mare atenţie ce scrie pe cutie şi te vei lămuri despre multe amănunte asupra ceasului.

      Ștergere
  10. Daca am pierdut primul model Auckland din 5 august, se poate face comanda separat pentru acest model?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate să-l mai găsiţi în mediul online ( olx.ro okazii.ro tocmai.ro ) sau pe vreun forum de orologie, fiindcă pe ziarul de ieri, în dreptul acestui ceas scria clar: "Stoc epuizat" !!!

      Ștergere
  11. Dupa o zi de purtat la mana, am venit deja acasa cu mana vanata. Deci marfa, nu gluma. Ma intreb ce se va intampla dupa o luna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta înseamnă că porţi ceas ocazional sau că lucrezi pe şantier cu pick-hammer că altfel sincer eu nu-mi explic cum poate un ceas de mână să te învineţească, că doar NU dă cu pumnul !!!!

      Ștergere
  12. L-am prins, dragutz, simpatic l-am luat, problema e alta...cumparat dimineata, vazut si pornit seara..surpriza, in modul oprit al ceasului "limbile" minutar-orar se miscau de toata jena cand il miscam in mana si zic nu e bine, imping rotita sa porneasca ceasu, e ok pana aici, dar de ce se misca "limbile" cand e oprit?! Azi dimineata ma duc la doamna de la chioscul de ziare in ideea ca mi-l schimba, si sa o intreb direct daca mai are vre-un cas, canci, nu mai are..s-au vandut repede toate! scot ceasu, ii arat femeii ridica din umeri, pai sunati si dvs. la numarul de pe cutie si raportati problema! Sun repede la numarul de pe cutie si ce sa aud ca zice centrala "Post telefonic deranjat" JENANT!!!!!!!!!!!! Nu se poate asa ceva!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Înseamnă că eu am fost norocos dacă ambele ceasuri merg "la secundă", mă gândesc (cine ştie), că poate ceasurile astea simt şi ele cine le apreciază cu adevărat şi cine NU !!!

      Ștergere
  13. Sunt foarte dezamăgit! Mi-am cumparat si eu primul model si se tot opreste din senin! Teapa de la Gazeta! Am sunat la acel nr de tel care, chipurile, rezolva eventualele reclamatii, dar NIMENI NU RASPUNDE!
    Sfatul meu este SA NU CUMPARATI!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sincer chiar NU am încercat acele numere de telefon (ambele ceasuri funcţionează la secundă), dar după avalanşa de mesaje (fie ele şi anonime), tind să cred şi eu asta !!! Cei de la Gazeta Sporturilor ar trebui să-şi revizuiască atitudinea în favoarea cititorilor săi !!!

      Ștergere
  14. Nu am o problema în a-mi dezvălui numele ( oare din cauza asta sa nu funcționeze "ceasul"? Din păcate , este atât de adevărată zicala: "Sunt prea sărac pentru a-mi cumpăra lucruri IEFTINE!
    P.S . Astăzi mi s-a mai oprit "ceasul"de vreo trei ori...............

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasă NU te îngrijora că te fac eu "ILUSTRUL Anonim", la fel ca pe "Gazeta Sporturilor" şi ceasurile "WTI" !!! Sper că doar ţi se opreşte ceasul, ai mare grijă să nu-ţi stea ceasul, că eu pe vizitele tale îmi consolidez Page Rank-ul, MII de MULŢUMIRI !!!

      Ștergere
  15. Cine ma poate ajuta si pe mine?As vrea si eu ceasurile DOUGLAS si VENDOME dar nu le-am gasit.Va rog mult daca puteti,ajutati-ma si pe mine sa le gasesc! :((

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi ceasul Vendome va apărea pe 2 septembrie, aşa că mai ai şanse să-l ai, vorbeşte la un Inmedio cu vânzătoarea, lasă-i banii în avans cu 2-3 zile şi te rezolvă SIGUR !!!! Cu ceasul Douglas de Pilot, încearcă la GSP !!!!

      Ștergere
  16. Nu am unde sa incerc cu VENDOME...Stau intr-un oras mic...cum sa rezolv cu DOUGLAS?Ma puteti ajuta?Va roog!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ceasul Douglas de PILOT "Stoc epuizat", contactează-mă pe e-mail-ul blogului şi mă bag eu să ţi-l achiziţionez şi ţi-l trimit cu plata ramburs !!!

      Ștergere
    2. Super!VA multumesc!!Dar care este mailul blogului?

      Ștergere
    3. E-mailul acestui blog este: codescu.robert@gmail.com şi acum aştept datele concrete fiindcă TREBUIE să ştiu şi eu cui, cum şi unde să expediez ceasul !!!!

      Ștergere
    4. V-am trimis email!Astept raspuns acolo!Zi buna!

      Ștergere
    5. V-am răspuns şi acum aştept detaliile, m-aş bucura enorm să vă pot face posesorul ceasului Vendome de marţi şi să puteţi comenta la postarea ceasului Vendome, în cunoştinţă de cauză şi mai ales de DEŢINĂTOR !!!

      Ștergere
  17. Da!!Multumesc mult!V-am lasat mail!Abia astept sa il am pe cel vendome macar...daca nu se poate si pe cel DOUGLAS!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vendome şi Imola "DA" pot să te ajut, dar pentru Douglas te-ai decis cam târziu, dacă mi-ai fi zis măcar duminica trecută, era cu totul altceva !!!

      Ștergere
  18. În "Gazeta Sporturilor" din 19 august scria, în dreptul ceasului Auckland "STOC EPUIZAT", aşa că la momentul de faţă numai dacă renunţă vreun cumpărător la ceasul său îl mai poţi procura !!!

    RăspundețiȘtergere