joi

Ceas WTI Silverado

     Aşa cum ne-au promis, cei de la Gazeta Sporturilor ne-au oferit un superb ceas (ARMY) Silverado, pe care nu am reuşit să-l achiziţionez marţi la data lansării, nemaifiind disponibil la niciun chioşc, stand, tarabă sau tonetă. Aşa că am fost nevoit să pornesc TOATE  sistemele de alarmă şi să acţionez toate mijloacele de obţinere a acestui ceas.
      Manifestându-mi disperarea, am fost ajutat de tatăl, fratelui fetei, naşei, surorii, băiatului, soţiei, băiatului, soţiei, tatălui meu, să achiziţionez un ultim exemplar din acest ceas cu "JAPAN MOVT" (componente japoneze) şi tocmai de aceea acum vă puteţi bucura şi dumneavoastră acum, de această piesă nouă din colecţia mea.
 Şi fiindcă pe data de 14 octombrie vor fi 4 (PATRU) ceasuri WTI "în culorile toamnei" m-ar bucura nespus un mic ajutor din partea dumneavoastră în alegerea celui mai reprezentativ din aceste modele de ceasuri oferite cu generozitate de către cei de la Gazeta Sporturilor
        Prin urmare vă rog un mic comentariu cu recomandarea dumneavoastră, fiindcă sincer pe toate 4 nu le voi putea achiziţiona şi măcar să am un ceas pe care şi cititorii blogului meu şi l-ar dori. Vă mulţumesc foarte mult de ajutorul dat !!!
 Am decis, în urma solicitărilor, să adaug şi două "poze reale" (cică aşa le zice), cu acest ceas deoarece multă lume a înţeles (eronat zic eu), cum că ar fi deosebiri între ceea ce au prezentat cei de la Gazeta Sporturilor şi realitate.
 
      Dar după cum lesne se poate observa vorbim despre EXACT ceea ce au publicat şi cei de la GSP care eu nu cred că şi-ar fi ştirbit reputaţia oferind altceva decât ceea ce a promis cititorilor săi. Aşa că de cârcotaşi, clevetitori, hateri şi defăimători online-ul este plin, motiv pentru care am luat decizia de a NU mai publica "Anonime" la "comentarii".
     Chiar dacă această decizie a mea va însemna mai puţine comentarii, de azi înainte NUMAI cei cu cont Google vor putea comenta aici pe blogul meu aşa că "Adio" dragii mei anonimi care m-aţi făcut să şterg sute de comentarii cu porcării, spam-uri şi înjurături.

16 comentarii:

  1. Te rog sa pui si niste fotografii facute de tine cu ceasul. Eu l-am vazut la inmedio ceasul asta Silverado dar mi s-a parut total diferit fata de ce arata in fotografiile de pe GSP.ro (arata mai nashpa in realitate, zic eu).
    Legat de cele 4 ceasuri care urmeaza eu l-as alege pe cel verde.
    Si apropo de ceasuri, luni va fi la Lidl un ceas sport cu senzor pentru puls la 60 de lei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îţi spun sincer Ciprian, mie mi s-a părut tocmai invers, adică în poze e mai naşpa, (de zici că-i antireclamă) şi realitatea te va încânta TOTAL !!! Dar ca să fiu cârcotaş pot spune că are o curea prea rigidă şi greu de închis.

      Dar deh, nu-i poţi satisface chiar pe toţi !!!

      Ștergere
  2. Da, pune te rog poze reale ca la Inmedio n-am reusit sa-l vad. Si desi p`asta nu l-as cumpara niciodata, imi plac ceasurile army, si sunt curios cum arata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. OK Mike, sau cine oi fi tu, s-au adăugat "poze reale" şi de acum se comentează NUMAI cu un cont Google, fără "Anonim" sau "Pseudonim" acum să te văd dacă te mai bagi !?!?!?

      Cât despre "cumpărat şi p-ăsta" aşa a zis şi vulpea că strugurii sunt acrii.

      Ștergere
  3. Banuiesc ca acum nu-ti place profilu` meu de google, nu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce anume ar trebui să-mi placă la un profil Google şi de ce ar trebui să fiu în situaţia de a fi atras de profilu' tău de G+ !?!?!?

      Ștergere
  4. Haha, pai sunt Mike Litoris, si ma gandeam ca d`aia nu aprobi comentariile, ca nu-ti place profilu`. Vezi ca ti-am scris si pe Facebook ca sa ai identitatea mea, sunt Andrei Plesa ca sa nu te mai agiti p`aici ca am comentat cu anonim. Si cum ziceam ieri intr-un comentariu care n-a aparut. Aia cu strugurii acri m-a amuzat tare. Iti pot da poza cu ceasu` meu army ca sa vezi ca eu chiar nu vreau sa-l iau pe asta desi din pozele facute de tine pare ok la banii aia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Şi de ce ar trebui să fiu impresionat că mi-ai lăsat mesaj pe Facebook şi că ai şi tu ceas Army ????? Şi oricum dacă NU l-ai luat până acum nu-l mai găseşti, fiindcă este "stoc epuizat" conform celor spuse de cei de la GSP !!!

      Ștergere
  5. Răspunsuri
    1. Mâine 14 octombrie 2014 apar 4 (PATRU) modele "în culorile toamnei", eu deja am vorbit pentru cel verde. Mult succes tuturor în găsirea modelului dorit !!!

      Ștergere
    2. Ok, da măcar vor fi transparente cutiile de data asta? Defapt n-ai de unde să ştii. Hai baftă la toată lumea.

      P.S.: Şi eu tot ăla verde îl vânez. :))

      Ștergere
    3. Păi TOATE cutiile sunt transparente, dai cartonul ăla alb protector şi rămâi cu transparenta !!!

      O să fie înghesuială mare, pe cel verde!!!

      Ștergere
  6. Salutări din nou! Cu ce ceas v-ați început ziua? Aici în Oradea am avut plăcuta surpriză să văd expuse la chioşc toate ceasurile şi să cer exact modelul dorit. Cel verde mi se pare puțin diferit față de poză..cureaua e de un verde mai deschis dar în orice caz le întrece pe celelalte. Pe lângă cel verde l-am cumpărat şi pe cel negru.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu l-am luat DOAR pe cel verde "Bremen" şi sunt foarte încântat de el !!!

      Ștergere
  7. Răspunsuri
    1. Seby eu mă bucur de TOATE cele 171 (deocamdată) de ceasuri la fel de mult !!!

      Ștergere