vineri

Ceas Goer

     Începând de astăzi (30.05.2014) la mâna mea se află acest ceas GOER  AUTOMATIC, pe care mă grăbesc să vi-l prezint şi dumneavoastră, sau aşa cum spun alţii să mă dau mare cu el în faţa World Wide Web-ului. Indiferent cum veţi interpreta această postare eu, unul mă bucur că-l puteţi admira şi dumneavoastră.

      Şi fiindcă aparatul foto şi luminozitatea de care am beneficiat astăzi nu au fost la cele mai bune şi înalte standarde, mi-am luat libertatea să caut în mediul online două fotografii care să respecte cât mai aproape de adevăr realitatea de la mâna mea.

      Pentru a nu vă încurca prea rău menţionez că şi-ntr-o poză şi-n cealaltă este acelaşi ceas cu mecanismul  (Skeleton), la vedere şi pe faţă şi pe spate. Cât despre preţ prefer să nu-l mai amintesc fiindcă deja au apărut unii indignaţi fiindcă am cheltuit atâţia bani pentru un singur ceas.
     Dar din fericire pasiunea NU are limite financiare !!!

4 comentarii:

  1. Cum functioneaza? ca pare tentant.
    Mi-as lua unul, putin diferit, tot de la Goer

    RăspundețiȘtergere
  2. Radu eu personal, sunt mulţumit de el şi fiind automatic "se încarcă" din mişcările mâinii, dac NU este purtat pentru o perioadă mai mare atunci trebuie armat precum ceasurile mecanice !!!

    Îl recomand cu plăcere fiindcă este de mare efect !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu cred ca este automatic. Cel putin din poze lipeste pendulul care face reincarcarea.
    Spatele ar trebii sa aiba ceva de genul:
    http://en.m.wikipedia.org/wiki/File:Automatic_movement.jpg

    RăspundețiȘtergere
  4. OK Andrei, mi-am însuşit critica şi am mărit pozele cu speranţa că acum se observă mult mai bine că are mecanism AUTOMATIC. Mulţumesc frumos de vizita ta şi de comentariu.

    RăspundețiȘtergere