luni

Ceas Victoria Arad 1977

     Din anul de graţie 1977, sau MCMLXXVII în cifre latine, soseşte acest spectaculos ceas mecanic, deşteptător, cu mecanism pe 8 rubine şi suport de porţelan, pe care mi-am luat libertatea să-l achiziţionez şi  să vi-l prezint şi dumneavoastră chiar acum.
     Anul 1977 a fost un foarte plin de evenimente muzicale de excepţie şi ca să vă reîmprospătez memoria vă reamintesc că: băieţii de la AC/DC lnsau albumul "Let There Be Rock", trupa Queen lansa albumul "News Of The World" cu megahitul "We Will Rock You", Aerosmith lansa albumul "Draw The Line" iar Alice Cooper venea pe tumultoasa piaţă a muzicii rock cu albumul "Lace And Whiskey". Trupa britanică Sex Pistols nu s-a putut ţine departe de scena muzicală şi a scos nu mai puţin de 3 (TREI) albume în acest an, "God Save the Queen", "Pretty Vacant" şi "Holidays in the Sun", iar formaţia Pink Floyd ne propunea albumul "Animals".
     Pentru cei mai puţin familiarizaţi cu istoria de la Fabrica de Ceasuri Victoria Arad menţionez că pe spatele ceasului este inscripţionat "N.I. 96176 - 77" ceea ce indică modelul şi anul de fabricaţie a acestei piese de colecţie pe care vă las să o admiraţi în continuare !!!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu