sâmbătă

Ceas Victoria Arad 1979

În anul 1979 AC/DC lansau albumul "Highway To Hell", în anul 1979 Margaret Thacher devenea prima femeie prim-ministru în Marea Britanie, în 1979 se inaugura metroul în Bucureşti, în 1979 Sid Vicious basistul de la Sex Pistols murea la 21 de ani după o supradoză, în 1979 se filma "Nea Mărin Miliardar" cu regretatul Amza Pellea, în 1979 Santa Lucia şi-a câştigat independenţa faţă de Regatul Unit al Marii Britanii şi tot acum în 1979 a fost fabricat la Victoria Arad acest ceas de voiaj, mecanic, cu un mecanism pe 8 rubine pe care tocmai l-am achiziţionat astăzi.
Şi fiindcă ştiţi că îmi place să vă am informaţi, mai vreau să vă spun că pe spatele ceasului este inscripţionat "N.I. 97021-79", ceea ce indică în mod clar şi elocvent, modelul şi anul de fabricaţie ale acestui ceas pe care de acum puteţi să-l admiraţi în colecţia mea de ceasuri.

4 comentarii:

  1. filmul "Nea Mărin Miliardar" cu regretatul Amza Pellea s- filmat in anul 1978. http://ro.wikipedia.org/wiki/Nea_M%C4%83rin_miliardar

    RăspundețiȘtergere
  2. Ciudat şi eu am folosit aceiaşi sursă pe care mi-ai dat-o şi tu dragă Anonim(Ă) şi la începutul prezentării scrie că: "Nea Mărin miliardar este un film de comedie românesc din 1979" aşa că citeşte mai cu ATENŢIE prezentările făcute !!!


    Oricum mii de mulţumiri pentru click, coment şi atenţia distributivă !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am si eu un ceas identic cu cel din poza are aceeasi serie, imi poti spune c-am cat costa asa un exemplar sa am si eu habar.
    Multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  4. Dacă este funcţionabil şi arată bine,cam între 90 - 110 lei, în funcţie de client şi de abilităţile tale de vânzător !!!!!!

    RăspundețiȘtergere