luni

Ceas Aradora 1984

   
 1984 sau MCMLXXXIV în scrie latină a fost un an deosebit. În Franţa s-a desfăşurat Campionatul European de Fotbal, unde a debutat şi tânărul (de 19 ani), Gheorghe Hagi, la Sarajevo în Republica Socialistă Federativă Iugoslavia s-au desfăşurat Jocurile Olimpice de iarnă, iar la Los Angeles în Statele Unite ale Americii Jocurile Olimpice de vară, acolo unde România a fost SINGURA ţară din blocul comunist care a participat la această olimpiadă. În lumea muzicii AC/DC celebrau un deceniu de muzică prin lansarea EP-ului " '74 Jailbreak", iar Iron Maiden lansau "Powerslave", Deep Purple scoteau albumul "Perfect Strangers", iar Madonna cucerea lumea cu albumul ei "Like A Virgin".
Între toate aceste evenimente lansarea în producţie, la Fabrica de Ceasuri Arad, a acestui model de ceas de masă deşteptător a trecut total neobservată.
     Un motiv suficient de bun pentru realizarea acestei noi postări şi o nouă motivaţie ca la căutările Google "ceas Victoria Arad" să fiţi redirecţionaţi (oare a câta oară !?!?) către blogul meu cu tot mai spectaculoasa mea colecţie de ceasuri. Aşa că doresc să-mi cer scuze acelora dintre dumneavoastră care doreau să afle şi alte noutăţi despre modelul "N.I. 98233-84" (adică acesta) şi eu i-am teleportat numai în anul când a fost inaugurat canalul Dunăre-Marea Neagră şi s-a născut solista Andreea Bălan, adică anul 1984. Aşa că rubrica de "comentarii" vă aşteaptă chiar acum să vă exprimaţi admiraţia sau indignarea faţă de noul meu ceas de colecţie !!!











Comentaţi, nu vă jenaţi, că nu sunteţi cenzuraţi decent de vă exprimaţi !!!

4 comentarii:

  1. Foarte Interesant ceasul domnule Robert, poate unii il privesc un ceas banal dar pentru mine este mangnific cat de simplu ar parea el.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aşa este Claudiu dar fiecare poate să-l considere cum vrea. Cel mai important este ca eu ă-l simt demn de colecţia mea de ceasuri !!!

      Ștergere
  2. Ce pret ar avea un ceas Olimpic 4 rubine din 82 Aradora? Multumesc anticipat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Undeva între 35 - 65 lei în funcţie de model, funcţionabilitate, starea de conservare şi bineînţeles de abilităţile de negociere !!!

      Ștergere