joi

Ceas Ispita

      NIMIC nou în colecţia "Ceasuri de Epocă" a celor de la Editura Hachette, nici măcar acest ceas "Ispita" placat (din nou), cu aur şi care are reprodusă celebra scenă cu Adam şi Eva a lui Michelangelo din Capela Sixtină.
      Chiar dacă în interiorul şi pe coperta revistei culorile sunt vii şi aprinse, pe capacul de pe spate (unde se află reproducerea), culorile sunt şterse şi palide de parcă ceasul ar fi stat ani de zile expus la soare.
       În afară de carcasa aurită şi pictura reprodusă pe spate, ceasul NU are nimic deosebit, încât sunt din ce în ce mai tentat să renunţ la a mai cheltui 47,99 lei la fiecare 2 săptămâni, pentru acelaşi ceas "Made in China" cu mecanism quartz.
     Pe mine personal NU mă atrage cu nimic, aurirea şi argintarea ceasurilor, aş prefera o infuzie de capital în dimensiunile revistei (mărirea numărului de pagini), în diversitatea modelelor şi mai ales în calitatea mecanismului. Dar chiar şi ceasul următor "Rendez-vous" din numărul 20 îmi crează acea senzaţie stranie de ... deja vous !!!

2 comentarii:

  1. Buna..aveti dreptate legat de calitatea produselor ceasurilor de colectie, care sincer mai mult de 15 lei nu maerita...
    Ideea e generoasa, dar devine o cheltuiala nejustificata

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. EXACT şi în ciuda evidenţei, mă complac şi miercurea viitoare voi fi din nou prezent la Inmedio să iau următorul număr !!!

      Ștergere