miercuri

Ceas Aradora 1980

      Anul1980 (sau MCMLXXX în scrierea cu cifre latine) a fost un an plin de evenimente politice, sportive, muzicale şi sociale din care amintim aici: Bon Scott solistul trupei AC/DC încetează din viaţă la vârsta de numai 24 de ani, totodată după acest tragic eveniment trupa cooptează un nou solist vocal (Brian Johnson) cu care vor lansa albumul "Back In Black", care va deveni CEL MAI BINE VÂNDUT ALBUM HEAVY METAL DIN TOATE TIMPURILE concretizându-se într-un tribut adus lui Bon Scott. La Moscova are loc cea de-a XXII-a ediţie a Jocurilor Olimpice de vară, iar la Lake Placid în Statele Unite ale Americii se desfăşoară cea de-a XIII-a ediţie a Jocurilor Olimpice de iarnă.
     Între atâtea evenimente, producerea acestui ceas deşteptător Aradora, la Fabrica de Ceasuri Arad trece aproape neobservată. Poate că şi asasinarea lui John Lennon (solistul trupei Beatles) şi câştigarea alegerilor prezidenţiale di S.U.A. de către republicanul Ronald Reagan au contribuit la acest anonimat al acestui eveniment de producţie.
     Tocmai de aceea această postare se doreşte a fi o reparaţie morală adusă acestui model de ceas (97207-80), cu mecanism pe 4 rubine, având inscripţionat cu mândrie "Made in Romania".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu