miercuri

Ceas Metropolitan XX

      Astăzi (2.APR.2014) a apărut numărul 8 al revistei "Ceasuri de Epocă" iar noi colecţionarii şi pasionaţii de ceasuri ne-am putut delecta cu un ceas de buzunar, realizat în stilul "METROPOLITAN XX", care între noi fie vorba, nu are nimic din spectaculozitatea, modelelor apărute până acum. Totuşi este un ceas care se încadrează perfect în colecţia mea de ceasuri.
    Aşa că în continuare puteţi admira acest ceas de început de secol XX şi dacă veţi considera de cuviinţă să vă exprimaţi opinia despre el în secţiunea de "Comentarii" a acestui blog. În orice caz postările făcute de mine cu ceasurile de la Editura Hachette a început să apară între primele rezultate ale căutărilor făcute online de către internauţi.
     Peste două săptămâni se anunţă un FOARTE DEOSEBIT ceas de buzunar realizat în stilul BAUHAUS motiv pentru care vă invit încă de pe acum să mai treceţi pe aici. Pozele cu acest ceas sunt pur şi simplu spectaculoase, însă o să-mi iau libertatea de a nu le publica de astăzi, tcmai pentru ca surpriza şi încântarea să fie maxime peste două săptămâni !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu