duminică

Ceas Longines

     Ceasurile elveţiene, nu sunt multe în colecţia mea de ceasuri, însă atunci când apar fac senzaţie. Aşa s-a întâmplat şi cu acest ceas Longines de damă cu mecanism quartz, care a făcut adevărate furori şi mi-a făcut duşmani, fiindcă NU a dorit să-l vând sau să-l dau la schimb.
     Până una alta, cât timp eu mai îmi fac şi alţi duşmani cu acest ceas, dumneavoastră îl puteţi admira aici la mine pe blog. Iar pentru cei interesaţi am editat un articol http://www.femeiastie.ro/lifestyle/ceasuri/ceasurile-elvetiene-longines despre istoria seculară a companiei şi ceasurilor Longines, asta fiindcă îmi place să vă ştiu informaţi şi documentaţi !!!

2 comentarii:

  1. nu as vrea sa va dezamagesc insa acest ceas este o replica "Longines". Made inchina; fals; nu face decat sa SCADA valoarea colectiei in ansamblu ! Daca nu ma credeti mai cereti si alte opinii !

    RăspundețiȘtergere
  2. FOARTE posibil NU contest acest lucru, mai ales că cel ce mi l-a donat NU prezintă cunoştinţe şi/sau garanţii orologere, însă ceasul datorită perioadei de când îl am şi apartenenţa sa la colecţia mea, l-au făcut să crească în valoare.

    RăspundețiȘtergere