luni

Ceas Victoria

     Un ceas deşteptător, mecanic, de masă, marca Victoria Arad sosit de undeva din secolul al XXI-lea este de acum parte componentă a colecţiei mele de ceasuri. De acum puteţi să-l admiraţi şi dumneavoastră în impresionanta mea colecţie, dând un click aici pe blogul meu. Dacă cineva cunoaşte detalii: an, mecanism, N.I.I. îl aştept cu drag cu un comentariu pertinent.
Later Edit: conform inscripţiei "02 - III" de pe mecanismul ceasului, am înţeles (de la cunoscători) că ar fi fabricat în martie 2002.

4 comentarii:

  1. Buna seara. Din cate pot vedea la o examinare "ochiometrica" a pozelor, aveti un ceas cu un mecanism pe 8 rubine de generatie mai noua, fabricat dupa revolutie. Asta se vede din butoanele de potrivit care sunt din plastic dar si din faptul ca nu are inscriptia "8 rubine" pe cadran. Felicitari pentru estetica ceasului care este de nota 10. Desi unii ar fi inclinati sa creada ca modelele mai vechi sunt mai rare, in cazul acestui ceas e tocmai invers, dupa revolutie el nemaiproducandu-se in cantitati industriale ca in anii 80. Mi se pare ca am unul ca al dvs pe undeva prin casa. Il caut si o sa va dau si celelalte date din interior, N.I.I, etc. Cu respect.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mii de mulţumiri pentru lămuriri domnule Stoicescu, se vede că sunteţi un PROFESIONIST în ceea ce întreprindeţi în vastul domeniu al orologeriei !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Vad ca s-a descoperit anul, asta vroiam sa zic si eu ca anii sunt stantati cu cifre arabe iar lunile cu cifre romane. Asta la ceasurile produse dupa '89.

    RăspundețiȘtergere
  4. Exact postarea asta m-a făcut să aflu un lucru nou despre producţia de ceasuri de la Victoria Arad !!!

    RăspundețiȘtergere