vineri

Ceas Victoria Arad

Direct din anii '70 (mai exact din anul 1976 conform inscripţiei de pe mecanismul ceasului), de la Fabrica de Ceasuri Victoria din Arad vine acest ceas deşteptător, de masă mecanic, cu 4 rubine şi mecanism cu melodie încorporată ("Love Story"), contribuţie a aceleiaşi Raluca cea care mi-a mai donat nişte piese de valoare mare pentru colecţia mea de ceasuri !!!
Totodată mi-am permis să mă documentez şi să redactez un foarte interesant articol despre această fabrică românească de ceasuri. Aşa că dând un simplu click pe linkul http://www.femeiastie.ro/lifestyle/ceasuri/ceasurile-romanesti-aradora puteţi găsi şi dumneavoastră, dacă doriţi, multe detalii inedite despre aceste ceasuri româneşti !!!

4 comentarii:

  1. Intamplator am intrat in posesia unui ceas-timer produs de fabrica Victoria Arad pentru unitati medicale. Are carcasa din bachelita ivoriu. Ce stiti despre acest model de ceas?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă-mi daţi seria de pe spate şi o poză v-aş putea spune ceva, dar aşa ...

      Ștergere
  2. Recent am reusit si eu sa achizitionez doua astfel de ceasuri, le-am restaurat(sunt amator) dar nu arata nici pe departe asa bine ca acesta.

    RăspundețiȘtergere