joi

Ceas London Classic

     Pentru toţi pasionaţii de ceasuri a fost lansată revista "Ceasuri de Epocă" de către cei de la wditura Hachette. În primul număr al revistei există un insert cu un ceas de buzunar în stil London Classic, FOARTE bine realizat şi cu detalii exacte. Şi nu, nu este greşit cifra 4 se scrie cu cifre romane "IIII" şi nu "IV" aşa cum fusesem noi obişnuiţi să scriem.

Cu speranţa că nu este (din nou) doar un studiu de piaţă, aştept cu nerăbdare următoarele numere ale acestei reviste spectaculoase, o adevărată comoară pentru pasionaţii orologeriei şi nu numai !!!
     Primul număr al revistei a costat numai 9,90 lei ceea ce a reprezentat un adevărat chilipir pentru orice colecţionar pasionat, însă acest lucru s-a datorat faptului că a fost începutul unei colecţii de peste 60 de numere, aşa că şi preţul acestei reviste va creşte semnificativ.

4 comentarii:

  1. Acest ceas are carcasa si inelul asemanator ceasului ,,Louis Jourdan,, tot pe quartz ,sunt niste facaturi ieftine chinezarii care nu-si exprima pretul piperat

    RăspundețiȘtergere
  2. Aveţi perfectă dreptate stimate domn, dar la 10 euro revistă + ceas, ce pretenţii aţi fi avut !?!?!? Eu mă bucur mult mai mult de informaţia pe care o conţine revista decât de replicile oferite cu atâta generozitate de cei de la editura Hachette !!!

    P.S. Să nu uităm că primul număr a costat 9,90 lei adică 22 de cenţi. Aşa că eu zic să lăsăm pretenţiile pentru târgurile de antichităţi !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sant tare curios daca mai apare celelalte numere.Sau e o brambureala cum a fost si celelalte dati"dupa primul numar n-a mai aparut nimic".

    RăspundețiȘtergere
  4. La noi în Ploieşti se găsesc încă, pe tarabe, exemplare din numărul 2. Dar aşa cum ai spus şi tu au mai fost deja 2 (DOUĂ) studii de piaţă cu primele 4 numere (pe care le am) aşa că din martie de când va apărea numărul 5 (SPER), o să vedem ce şi cum va fi !!!

    RăspundețiȘtergere