miercuri

Ceas în dungi

     Numărul 15 al revistei "Ceasuri de Epocă", de la Editura Hachette, marchează o nouă etapă din categoria ceasuri despre NIMIC, adică, în ciuda faptului că se doreşte a fi un ceas de buzunar din secolul XIX - XX acest ceas în stil în dungi nu este decât un banal ceas "Made in China" ataşat celor 12 pagini (cu tot cu coperţi) ale revistei.
      Dacă cei de la Editura Hachette vor continua în aceiaşi notă de "respect" şi batjocură faţă de cititorii săi, subsemnatul îşi ia libertatea de a înceta achiziţionarea acestor chinezării şi a broşurii (cu pretenţii de revistă) "Ceasuri de Epocă" şi la 47,99 lei să achiziţioneze ceasuri MULT MAI spectaculoase. Tocmai de aceea NU vă promit că veţi citi (peste două săptămâni), despre ceasul în stil .... cizelat promis de cei de la Editura Hachette odată cu numărul 16 al revistei (să-i zicem aşa !!!  ).
      NU ştiu ce se va mai întâmpla în 2 săptămâni şi ce decizii voi mai lua, aşa că vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră, cititorii blogului meu, să mai daţi din când în când câte-un click aici pe blogul cu ceasurile mele !!!

2 comentarii:

  1. poate iti trece supararea in 2 saptamani, mie imi place ceasul

    RăspundețiȘtergere
  2. Carcasa şi mie-mi place însă cadranul, acele şi mecanismul sunt deja folosite şi la alte ceasuri de până acum !!!

    RăspundețiȘtergere