sâmbătă

Ceas Cizelat

     Mi-am călcat pe suflet şi am mai alocat 47,99 lei (11 EURO), pentru achiziţionarea numărului 16 al revistei "Ceasuri de Epocă", în care cei de la Editura Hachette ne-au oferit (în scârbă) un nou ceas de duzină în stilul cizelat, despre care chiar nu îmi dau seama ce Dumnezeu aş putea să scriu, în aşa fel încât căutările dumneavoastră, online "Hachette" sau "Ceasuri de Epocă" să NU vă mai redirecţioneze către blogul meu. Nu  vreau să mă înţelegeţi greşit, chiar îmi doresc vizitatori, trafic şi comentarii pe blog, dar am obosit să le explic  tuturor frustraţilor, complexaţilor şi stresaţilor că eu NU SUNT Editura Hachette. 
     Şi fiindcă sunt în lipsă de inspiraţie am decis să vă scanez pagina din revistă în care este descris acest nou ceas "Made In China" din această revistă tot mai scumpă financiar şi mai ieftină calitativ. Dar mai sunt 46 de numere şi gata (s-au anunţat 60 de numere la lansare), trecem la surse mai serioase pentru colecţia mea de ceasuri.
     Îmi doresc ca ceasul secret promis odată cu numărul 17 al revistei "Ceasuri de Epocă" să mă facă să mai achiziţionez revista până la următorul ceas de colecţie spectaculos oferit de Editura Hachette. Ce va fi timpul ne-o va dovedi, dumneavoastră mai daţi câte un click din când în când aici pe blogul colecţiei mele de ceasuri !!!

2 comentarii:

  1. Salut. Vand primele 13 numere din colectie. Ceasurile nu au fost folosite, sunt in cutiuta originala, si vin impreuna cu revista. Pretul unuia este de 35 de lei (cele de 45, inclusiv cel argintat), 6 lei pentru numarul 1 si 15 lei pentru numarul 2. Cine le ia pe toate 13, i le las la 300 de lei. Ceasurile se pot ridica de la metrou Costin Georgian. Pentru detalii suplimentare, sau daca doriti si poze la ele, ma puteti contacta la 0762.171.440.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. OK o să-mi calc pe suflet şi-am să las anunţul postat aici chiar dacă NU e olx.ro Okazii.ro sau tocmai.ro !!! Totuşi aş fi preferat ca anunţul să fie postat cu cot Google+ !!!

      Ștergere