miercuri

Ceas dungat

    Eram ferm hotărât să renunţ în a  mai achiziţiona revista "Ceasuri de Epocă", (aproape reuşisem nr. 24 & 25 nu le luasem), însă forma pătrăţoasă a "ceasului dungat" din numărul 26, m-a adus din nou în faţa standului INMEDIO de la Afipalace Ploieşti de unde l-am cumpărat.
     Şi fiindcă în numărul următor (Nr. 27) din ajunul Crăciunului ni se promite alt ceas pătrăţos "Edelwise" mă tem că nu voi rezista tentaţiei şi-l voi lua şi pe acela. Aşa că vă aştept şi după Crăciun să-mi admiraţi noile piese colecţionate. 
     Reamintesc cu această postare că NU am parteneriat cu Editura Hachette, NU sunt responsabil de ceasurile defecte pe care le-aţi achiziţionat odată cu revista şi mai ales lăsaţi înjurăturile pentru alte forumuri şi site-uri, fiindcă Editura Hachette NU "locuieşte" aici !!!

2 comentarii:

  1. Buna seara ar fi de mare interes o fotografie la comun cu ceasurile toate prezentate .Ar parea mai veridic. O zi buna

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fără îndoială că aşa este dar este destul de greu să găsesc un singur spaţiu de expunere pentu pendule, ceasuri de mână, ceasuri de masă şi cele de perete !!!!!!!!!!

      Ștergere