duminică

Ceas Casio

     Astăzi (15.06.2014), odată cu primul meci al naţionalei Japoniei la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia, în colecţia mea de ceasuri a intrat această piesă orologeră, sosită direct din Ţara Soarelui Răsare pe care vă las libertatea să o admiraţi şi dumneavoastră în continuare, fără pretenţii financiare (deocamdată), aici la mine pe blogul meu de colecţionar.
    Aşa cum se poate observa din fotografie, este un ceas cu mecanism quartz, cu afişaj de dată şi mai ales rezistent la apă (Water Resistant), care are componente originale japoneze (Japan Movt). Modelul ceasului este MTP-1141.
      Şi pentru că îmi place să vă ştiu cei mai informaţi cititori de bloguri, mi-am luat libertatea să redactez, special pentru dumneavoastră un articol http://www.femeiastie.ro/lifestyle/ceasuri/precizia-ceasului-japonez-casio despre această spectaculoasă şi mereu captivantă marcă de ceasuri din Japonia, aşa că dai şi dumneavoastră un click şi lecturaţi articolul !!!

2 comentarii:

  1. Salut, foarte bun articolul, eu personal mi-am cumparat un Casio G-SHOCK GravityMaster GA-1000 cu bratara de culoare portocalie(culoarea mea preferata :-)) si sunt foarte multumim de el are o gramada de functii care inca nu le-am descoperit :))).
    L-am achizitionat de pe eshop-ul Brasty la un pret accesibil Recomand!
    https://www.brasty.ro/ceas-barbatesc-casio-ga-1000-4a

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prea mult quartz în ceasurile Casio, cel puţin pentru mine !!!

      Ștergere