miercuri

Ceas Aradora 1987

     Anul 1987 (sau MCMLXXXVII în scrierea latină), a fost un an un an deosebit de animat în care s-au detaşat următoarele evenimente: echipa de handbal masculin a României, cucereşte cel de-al 6-lea titlu consecutiv, de campioană mondială, pilotul brazilian Nelson Piquet cucereşte cel de-al 3-lea titlu de campion mondial în Formula 1, cu echipa sa Williams Honda. Trupa americană Aerosmith lansează albumul "Permanent Vacantion", britanicii de la Def Leppard lansează "Histerya" iar cei de la Guns 'N Roses ajung idolii tuturor adolescenţilor cu albumul "Appetite For Destruction" album ce va cuceri de 18 ori Discul de Platină.
    În luna octombrie a aceluiaşi an, la Fabrica de Ceasuri Arad se producea acest ceas mecanic, deşteptător cu mecanism pe 4 rubine. Model care de astăzi este parte a colecţiei mele de ceasuri şi pe care puteţi să-l admiraţi şi dumneavoastră de acum în colecţia mea.
    Şi faptul că a fost fapricat pentru o foarte scurtă perioadă de timp şi în puţine exemplare, îl face să fie râvnit de foarte mulţi colecţionari, dar din fericire acest ceas (ca şi restul din colecţia mea), nu este subiect de tranzacţionare !!!

2 comentarii: