joi

Ceas Aradora 1984

     MCMLXXXIV sau 1984, a fost un an bisect cu multe evenimente sportive, muzicale sociale şi politice din care amintim aici: AC/DC aniversează un deceniu pe scena muzicală prin lansarea EP-ului aniversar " '74 JAILBREAK", britanicii de la Queen lansează şi ei albumul "The Works" cu megahiturile "Radio Ga Ga" şi "I Want To Break Free", Iron Maiden vor lansa discul "Powerslave", la Sarajevo au loc Jocurile Olimpice de iarnă iar la Los Angeles se vor desfăşura Jocurile Olimpice de vară, pentru ca în Franţa să se desfăşoare Campionatul European de fotbal, câştigat de ţara gazdă, are loc şi inaugurarea oficială a Canalului Dunăre–Marea Neagră, considerat al treilea canal de navigație, ca importanță, după Suez și Canalul Panama; lucrările de construcţie au început în anul 1973.
    Într-un an cu atâtea evenimente, nimeni nu a mai considerat de mare importanţă fabricarea acestui ceas deşteptător, mecanic, cu mecanism pe 4 rubine la Fabrica de Ceasuri din Arad. Acesta este şi unul din motivele realizării acestei postări, cel de a scoate din anonimat acest model de ceas.
    Pe spatele ceasului este inscripţionat "N.I. 98194-84", ceea ce indică modelul şi anul de fabricaţie a acestui ceas. Sunt conştient de faptul că această nouă postare va reprezenta o nouă afişare la căutările online "Ceas Aradora" ceea ce-mi va îngreuna acţiunea de găsire a noi modele de ceasuri fabricate la Victoria Arad.

4 comentarii:

  1. kwa kweli nimefurahiswa na miundo ya saa hizi, ya dhihirisha ustadi wa ujuzi mkuu na katika saa nyingi nilizo zionda haswaa nimependezwa na hii, i loyo nifurahisha macho yangu. ahsanteni

    RăspundețiȘtergere
  2. My lucky with Google Translate, thank you very much for your click, visit and comment Turuthi !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Esti un veritabil si pasionat iubitor si colectionar de ceasuri!Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  4. Stai să vezi continuarea, Daniele. Sper că te va îcânta cel puţin la fel de mult ca ceea ce-am colecţionat până acum !!!

    RăspundețiȘtergere