sâmbătă

Ceas Fisherman

      Numărul 11 al revistei "Ceasuri de Epocă", publicaţie editată de Editura Hachette, ne-a adus, nouă colecţionarilor de ceasuri, un atractiv ceas de buzunar lucrat în Stilul Fisherman. Chiar dacă are acelaşi mecanism quartz "Made In China", care funcţionează cu o baterie AG4, detaliile şi amănuntele cu care este relizat acest ceas, sunt de-a dreptul spectaculoase.
     Chiar dacă mulţi ar spune că este un ceas destinat pescarilor, realitatea este că de fapt e un ceas care se poate adapta oricărui om dinamic şi sportiv, aşa cum lesne puteţi observa şi dumneavoastră în fotografia pe care am adăugat-o mai jos.
     În numărul 12 al revistei "Ceasuri de Epocă" ni se promite un ceas lucrat în "Stilul Literar  Secolul  XIX - XX", aşa cum deja v-am obişnuit, îmi iau angajamentul că după ce voi achiziţiona revista, voi veni cu detalii, poze şi informaţii pentru dumneavoastră cititorii blogului meu. Aşa că nu vă sfiiţi ca din când în când să mai daţi câte un click aici pe blogul meu de colecţionar de ceasuri !!!

2 comentarii:

  1. O Doamne! Tocmai am descoperit blogul tau, si ma tot uit, si ma uit, si ma uit...ce de ceasuri frumoase!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. BUN VENIT Adelina, pe blogul meu şi sper să rămâi dependentă de colecţia mea de ceasuri care creşte fără să-mi dau nici măcar eu seama !!!

    RăspundețiȘtergere