duminică

Big Ben

     Întradevăr, aveţi perfectă dreptate, acesta nu este un ceas ci un puzzle 3D din care se realizează macheta celui mai faimos ceas din întreaga lume BIG BEN din Londra. Însă fiindcă l-am luat şi mi-a ieşit ( după 3 ore de muncă) această machetă cu led al faimosului ceas, nu m-am putut abţine să nu-l postez aici pe blog, cine ştie poate în viitor voi ajunge şi eu aici în Londra să văd această minune a lumii şi promit ferm că atunci voi cumpăra şi un ceas pe care-l voi posta aici pe blog.
     Pe timpul serii şi al nopţii turnul este luminat în culori (roşu, galben, verde şi albastru), făcându-l o adevărată atracţie pentru TOŢI copiii (şi nu numai), care ajung la mine să-mi admire colecţia mea de ceasuri. Fiindcă pe "redutabila" pagină Wikipedia http://ro.wikipedia.org/wiki/Big_Ben  de asemenea şi pe siteul oficial al Parlamentului Regatului Unit al Marii Britanii http://www.parliament.uk/about/living-heritage/building/palace/big-ben/ dar şi pe site-ul cu o mare reputaţie şi veridicitate a informaţiilor din mediul online http://www.bigbenfacts.co.uk/ veţi găsi mii de informaţii despre Big Ben îmi voi lua libertatea de a vă lăsa să daţi un click acolo şi de a nu mai repeta informaţii existente deja în mediul online.
      Trebuie să recunosc că acest prim joc de puzzle 3D şi această machetă a mea mă bucură dar şi mă sperie, deoarece în mediul online am mai văzut un puzzle 3D cu "Independence Hall" din Philadelphia care de asemenea are un ceas faimos şi mă tem ca pe lângă ceasuri să NU mă trezesc colecţionând machete cu clădiri faimoase care au ceasuri celebre în componenţă. NU ŞTIU cu exactitate ce va fi în viitor, tocmai de aceea eu vă invit să mai vizitaţi din când în când blogul meu şi veţi afla cu toţii ce s-a mai întămplat cu colecţia mea !!!

2 comentarii:

  1. Domnule Robert va admir efortul pentru a va imbunatati colectia si de a ne arata cum un simplu lucru este atat de important.

    RăspundețiȘtergere
  2. Aşa este Claudiu, mă străduiesc să diversific colecţia, fără a mă abate de la tema blogului: CEASUL !!!

    RăspundețiȘtergere