joi

Ceas Versailles

     În numărul 7 al revistei "Ceasuri de Epocă", Editura Hachette ne-a încântat cu un atractiv ceas de buzunar în stilul Versailles. Trebuie să recunosc că iniţial ceasul nu mi s-a părut a fi chiar aşa de spectaculos, dar desigilând revista şi cutia în care se afla ceasul, am rămas plăcut impresionat de detaliile precise şi pline de rafinament pe care acest ceas le prezintă.
     Tocmai de aceea îmi voi lua libertatea ca în continuare să vă expun şi dumneavoastră spre admirare şi comentare acest ceas lucrat (ca şi Palatul de la Versailles), în stilul neorenascentist al Franţei secolului al XVII-lea al aristrocraţiei franceze din acele timpuri.
     Pentru următorul număr (NR. 8) Editura Hachette ne promite un nou ceas de buzunar deosebit în stilul "METROPOLITAN XX" pe care subsemnatul se angajează să-l achiziţioneze şi să-l posteze aici pe blog pentru delectarea dumneavoastră.
     Aşa că vă mai aştept aici pe blogul meu cu un click, un comentariu, o critică sau o opinie. Până la următoarea postare bucuraţi-vă de acest ceas de buzunar în stilul Versailles.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu