sâmbătă

Ceas Aradora 1977

Anul 1977 sau, MCMLXXVII în cifre romane, a fost un an plin de evenimente dintre care se detaşează, cutremurul din data de 4 martie din România cu o magnitudine de 6 grade pe scara Richter, moartea regelui rock 'n roll-ului Elvis Presley, moartea actorului român de comedie Toma Caragiu, președintele egiptean Anwar El Sadat devine primul lider arab al Orientului Mijlociu care a efectuat o vizită oficială în Israel, la 14 iulie se naşte Victoria, Prinţesa Moştenitoare a tronului Suediei, fiica regelui Carl XVI Gustaf, trupa Queen lansa albumul "News Of The World" cu megahitul "We Will Rock You" iar cei 5 băieţi de la AC/DC lansau albumul "Let THere Be Rock" o altă capodoperă a genului ROCK. 
Printre toate aceste evenimente pe care tocmai le-am menţionat anterior, cei de la Fabrica de Ceasuri Victoria Arad produceau acest spectaculos ceas Aradora mecanic, deşteptător pe suport ceramic, de 8 rubine pe care puteţi să-l admiraţi şi dumneavoastră de acum în colecţia mea, fără nicio pretenţie financiară (deocamdată), din partea subsemnatului.
În încheierea acestei postări mai menţionez, pentru cunoscătorii acestui fenomen, că pe spatele ceasului este inscripţionat N.I. 06176-77 ceea ce indică modelul şi anul de fabricaţie a acestui destul de rar, model de ceas Aradora !!!

2 comentarii:

  1. Un ceas frumos, initial am crezut că este din lemn si dabia dupa ceam citit postarea am vazut ca este de fapt un bibelou.

    RăspundețiȘtergere
  2. NU este nicio problemă chiar şi eu l-am comandat crezând că este din lemn, de abia după ce l-am primit am descoperit cu uimire că este din porţelan !!!

    RăspundețiȘtergere