duminică

Ceas Bucureşti

Fiindcă ieri, pe 14 decembrie 2013, am ajuns la Bucureşti (din nou), la aniversarea de 4 anişori FemeiaStie http://www.femeiastie.ro mi s-a părut că ar fi firesc, normal şi elementar să marchez acest eveniment cu totul special prin achiziţionarea acestui nou ceas cu Arcul de Triumf din Bucureşti. Aşa că de acum puteţi să-l admiraţi şi dumneavoastră la mine pe blog.


MULŢUMESC foarte mult tuturor colegelor mele de redacţie, pentru susţinere şi le dedic cu mult drag această nouă postare a mea !!!

6 comentarii:

  1. Multumim frumos, Robert!
    foarte frumos hobby, si foarte interesant.
    (Ca sa nu zic si costisitor!)
    :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Plăcerea este în totalitate de partea mea Mirela; cine mai are aşa coleguţe de redacţie ca mine !?!?!?

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumoase ceasuri. In fond, fiecare e o legenda, in felul sau.
    Eu m-am inscris pe acest site, abia astept urmatoarea postare!
    ....Si la cat mai multe!
    :)

    RăspundețiȘtergere
  4. WOW !!! MULŢUMESC FRUMOS Mirela, înseamnă că suntem deja doi (în mod declarat şi oficial), care aşteptăm următoarea postare (CEAS) din aces blog şi/sau colecţie !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Am vazut si eu acest ceas la o taraba in Gara de Nord, insa nu mi s-a parut prea OK pretul lui de 24 de lei si am zis "pass".

    RăspundețiȘtergere
  6. Într-adevăr şi eu l-am luat tot din Gara de Nord din Bucureşti, însă fiindcă am luat şi câţiva magneţi de frigider, motiv pentru care băiatul de la tarabă, mi-a făcut discount 2 lei aşa că pe mine ceasul m-a costat 2 lei !!!

    RăspundețiȘtergere