sâmbătă

Ceas Aradora 1993

     Un ceas deşteptător, mecanic marca Aradora, cu clopoţei şi secundar produs la Fabrica de Ceasuri din Arad în luna august 1993 (conform inscripţiei de pe mecanismul său "93 VIII") soseşte chiar acum să vă încânte şi pe dumneavoastră.
    Şi fiindcă întotdeauna mi-am dorit ca cititorii blogului meu să fie complet informaţi, îmi voi permite să vă readuc în memorie câteva din momentele şi evenimentele anului 1993: pilotul francez Alain Prost câştigă cel de-al patrulea său titlu de campion mondial de F1, trupa AC/DC lansează single-ul "Big Gun", de pe coloana sonoră a filmului "Last Action Hero", cu Arnold Schwarzenegger în rolul principal, iar pelicula "Lista lui Schindler" câştigă premiul Oscar pentru cel mai bun film. Formaţia Aerosmith lansează albumul "Get A Grip", Guns 'N Roses vor lansa albumul "The Spaghetti Incident?" ultimul în formula completă originală. Este semnat Tratatul de la Maastricht care consemnează naşterea Uniunii Europene şi noi traiectorii politico-sociale pentru întreaga lume.
     Aşa că nu vă mai plictisesc şi cu alte informaţii şi vă voi lăsa să admiraţi această bijuterie orologeră, pe al cărei cadran scrie "MADE IN ROMANIA", pentru aceia care încă mai aveau nelămuriri cu ţara de provenienţă a acestei capodopere !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu