marți

Ceas Geneva

     În cel de-al patrulea număr al revistei "Ceasuri de Epocă" al editurii Hachette (din păcate se pare că ultimul, pe anul 2013) am putut descoperi un superb ceas de buzunar auriu de sfârşit de secol al XIX-lea, lucrat în stil GENEVA.

     Aşa că păstrându-mi speranţa că totuşi NU va fi ultimul ceas de epocă din colecţie vă las privilegiul să-l admiraţi şi dumneavoastră în această nouă postare a mea.
      Prin urmare singura soluţie de a afla care a fost decizia Editurii Hachette, în privinţa acestei inedite publicaţii, este să mai treceţi din când în când pe blogul meu ca să-mi vizionaţi colecţia şi să vedem dacă mai putem cumpăra revista "Ceasuri de Epocă" !!!

2 comentarii:

  1. Si eu am primele 4 numere de la studiul de piata din mai 2012, de aceea sper ca acum in 2014, sa pot cumpara (in sfarsit), urmatoarele numere din "Ceasuri de Epoca" a editurii Hachette.

    Felicitari pentru blog si colectia ta de ceasuri !

    RăspundețiȘtergere
  2. Am observat postările pe blogul tău Ninule, aşa că şi eu sper că anul acesta va fi anul revistei "Ceasuri de Epocă", iar noi colecţionarii ne v-om bucura de multe numere ale acestei publicaţii !!!

    RăspundețiȘtergere