vineri

CEAS SEIKO 5

      SEIKO este o puternică şi mai ales de tradiţie firmă japoneză, producătoare de ceasuri, în colecţia mea veţi putea admira un ceas SEIKO 5 pe care-l am mai de demult, însă pe care nu prea l-am purtat în ciuda reputaţiei mondiale de care s-a bucurat acest model !!!
   
Este un ceas automatic, cu 21 de rubine pentru aceia care NU şi-au dat seama încă !!!

6 comentarii:

  1. Nu as vrea sa te dezamagesc, dar ce ai tu aici postat nu este un SEIKO original ci o facatorie de la "fratii" nostrii de peste Rusia adica o chinezarie ordinara si ieftina.

    RăspundețiȘtergere
  2. Posibil NU stiu de sa zic !!! Ceasul l-am primit ca donatie de la cineva care stia despre colectia mea de ceasuri !!!

    Asa ca e acum o piesa de colectie (colectia mea) si restul NU mai conteaza, cel putin pentru mine NU mai conteaza !!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest Seiko este clar un fals.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acum după mai multe "investigaţii" întreprinse de mine se pare că într-adevăr ar fi o "făcătorie" ordinară însă valoarea acestui ceas constă în apartenenţa sa la colecţia mea de ceasuri !!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna ziua, detin si eu un ceas vechi Seiko despre care nu stiu prea multe, sper ca ma poate ajuta cineva, ceasul se gaseste in lumea colectionarilor ZIPPO sau pe facebook in grupul COLECTIONARI o zi buna va doresc tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  6. CEL MAI documentat loc cu ceasuri online îl găsiţi pe forumul de pe www.ceasornicar.ro unde SIGUR veţi găsi ceea ce căutaţi.

    RăspundețiȘtergere